BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MÜSİAD SEYDİBEY SAVUNMA SANAYİ SEKTÖR KURULU ANKARA’DA

 

24 Mart 2022
MÜSİAD SEYDİBEY SAVUNMA SANAYİ SEKTÖR KURULU ANKARA’DA

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Ankara Askeri Ataşeler Birliği (AMAC) iş birliğinde düzenlenen MÜSİAD & AMAC Sektörel İş Birliği Buluşması, AMAC Başkanı Tuğgeneral Kipling V. Kahler, MÜSİAD Genel Başkan Vekili Muhammet Ali Özeken, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş, MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Osman Çalışkan, MÜSİAD Savunma Sanayii Sektör Kurulu Başkanı Fatih Altunbaş, MÜSİAD üyesi iş insanları ve 45 farklı ülkeden askeri ataşenin katılımıyla Ankara 'da gerçekleştirildi. Programda savunma sanayindeki gelişmeler, MÜSİAD'ın savunma sektöründeki çalışmaları ve iş birliği alanlarına yönelik istişareler gerçekleştirildi.

Programa MÜSİAD Seydibey Savunma Sanayi Sektör Kurulu Başkanı ve Parantez Arge - Makine Ali Kökcü ve MÜSİAD Seydibey Savunma Sanayi Sektör Kurulu Üyesi Ve Ermox Savunma ve Silah Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kenar katıldılar.

Programda savunma sanayindeki gelişmeler, MÜSİAD' ın savunma sektöründeki çalışmaları ve iş birliği alanlarına yönelik gelişmeler ele alındı.

 

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen MÜSİAD Genel Başkan Vekili Özeken, Türk savunma sektörünün AR-GE çalışmaları ile önemli projeler geliştirdiğini belirtti.

 

 

Türkiye'nin NATO üyeleri arasında çalışmalarıyla öne çıktığın aktaran Özeken, Türkiye'nin, son 20 yılda pek çok alanda olduğu gibi savunma sektöründe de önemli bir devrim gerçekleştirdiğini, yerli ve milli üretim vizyonuna yönelik yatırımlarının; üretici, yatırımcı ve sanayicilerin global arenadaki marka bilinirliğini gün geçtikçe artırdığını kaydetti.
 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.