BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Büyükşehir, resim yarışması düzenliyor. Peki, başvuru şartları neler?

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Bisiklet Şehri Konya” teması resim yarışması düzenliyor. Yarışmaya tüm ilçelerdeki ortaokul 7. sınıf öğrencileri katılabilecek. Peki, başvurular nereye ve nasıl yapılacak. İşte yarışmanın ayrıntıları. 

24 Mart 2022
Konya Büyükşehir, resim yarışması düzenliyor. Peki, başvuru şartları neler?

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya genelindeki 7. sınıflara yönelik “Bisiklet Şehri Konya” temalı resim yarışması düzenleniyor.

ORTAOKUL 7. SINIF ÖĞRECİLERİ KATILABİLECEK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bisiklet Şehri Konya” vurgusunu yeni nesillere aşılamak adına farklı yaş gruplarına yönelik resim yarışmalarına devam ettiklerini belirtti. İlkokul 4’üncü sınıflar arasında yapılan yarışmanın ödüllerini geçtiğimiz ay Konya’da düzenlenen İklim Şurası’nda verildiğini hatırlatan Başkan Altay, şimdi de 7. sınıflar arasında bir yarışmayı başlattıklarını söyledi.

BAŞVURU TARİHİ EN GEÇ 6 MAYIS

“Bisiklet Şehri Konya” teması ile Konya’nın 31 ilçesinde bulunan tüm 7. sınıf öğrencilerinin katılabildiği yarışma ile amaçlarının bisiklet konusunda farkındalık oluşturarak bisikleti sevdirmek olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Çocuklarımızın sınırsız hayal gücüyle birbirinden güzel resimlerin ortaya çıkaracağına inanıyorum. Resimlerin en geç 6 Mayıs tarihine kadar okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Tüm öğrencilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyorum.” dedi.

YARIŞMANIN ÖDÜLLER NELER?

Dereceye girenlerin 27 Mayıs 2022’de açıklanacağı ve yarışmanın ödül töreninin de 3 Haziran 2022 Dünya Bisiklet Günü’nde gerçekleştirileceğini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yarışma sonunda her ilçemizden ilk 3’e giren öğrencilerimize bisiklet, kask ve bisiklet ekipmanı hediye edeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.