BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da "KOP Temiz Hava, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm Kütüphanesi Projesi" tamamlandı

Konya'da "KOP Temiz Hava, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm Kütüphanesi Projesi" tamamlandı 

21 Mart 2022
Konya'da "KOP Temiz Hava, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm Kütüphanesi Projesi" tamamlandı

KONYA (AA) - Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile "KOP Temiz Hava, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm Kütüphanesi Projesi"nin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ifadesine yer verilen Güney İç Anadolu Temiz Hava Merkezi Müdürü Feray Yümün, "KOP Okuyor Projesi" kapsamında minik öğrencilere sıfır atık konusunun aktarılmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Yümün, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün hazırladığı projeye ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hülya Şevik ise projede İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle 4-11 yaşlarındaki öğrencilerin çevre bilincine yönelik farkındalıklarının artırılmasının planlandığını kaydetti.

KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin de "Bütçesel değerleri küçük ama etki değeri çok büyük olan bu ve bunun gibi projeler ile öğrencilerimizin geleceklerine dokunacak her türlü yaklaşımı destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise öğrencilerin de projeye destek verdiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.