BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

“DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİ

“DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİ 

21 Mart 2022
“DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 2022 yılı içerisinde 13 ilde gerçekleştirilmesi planlanan “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” etkinliği,  20'nin üzerinde kamu kurum ve kuruluşlarımızın katılımıyla, 26-27 Mart 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi gerçekleştirilecektir. 

Kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimler, üniversiteler, meslek kuruluşları ve gençlik alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın işbirliğiyle, kamu kurumları ile gençleri bir araya getirmek ve kurumların proje desteği, hibe, burs, teşvik, fon, eğitim desteği, girişimcilik gibi sunmuş oldukları hizmetler hakkında gençlerimizi bilgilendirmek amaçlanmaktadır. 

İletişim Başkanlığının koordinasyonunda gerçekleştirilecek etkinlikte, 13 bakanlık, bağlı, ilgili ve ilişkili kurum ve kuruluşlar ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar (Merkez Teşkilatı Düzeyinde) kendilerine ait stantlar kurarak, stantları ziyaret eden misafirlere kurumları ve faaliyetleri hakkında tanıtıcı/promosyon ürünler dağıtacak. Ayrıca, gençlerin ilgisini çekebilecek teknolojik ürün, simülasyon cihazı ve kurumsal araçlar sergilenecek. Bunun yanı sıra yine gençlere yönelik müzik dinletisi, konser, farklı dallarda spor etkinlikleri ve panel düzenlenecek.  

Bu kapsamda, başta lise son sınıf ve üniversite öğrencileri olmak üzere tüm gençlerimizin söz konusu etkinliklere yüksek düzeyde katılımlarının sağlanması amacıyla, Kaymakamlıklarımız ve İlçe Belediyelerimiz işbirliğiyle, gerekli davet, tanıtım ve duyuruların yapılarak, gençlerimizin geliş-gidiş ulaşım transferlerinin yerel imkanlar ölçüsünde sağlanması hususu bilgilerinize sunulur.

Saygılarımla.

H. Rahmi DALMAÇ
Şube Müdürü
İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.