banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli şehidin ismi Kepez de yaşatılacak

Antalya'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Onur Küçük'ün ismi Kepez Belediyesi tarafından bir parka verildi. 

17 Mart 2022
Seydişehirli şehidin ismi Kepez de yaşatılacak

Antalya'da 2020 yılında Yunus ekiplerinden polis memuru Tuncay Çakar'ın kullandığı motosiklet, Muratpaşa ilçesi Mevlana Üst Geçidi'nde kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarpmış, kazada yaralılardan polis memuru Onur Küçük, kaldırıldığı hastanede şehit olmuş ve memleketi Seydişehirde toprağa verilmişti. 

Kepez Belediye başkanı Hakan Tütüncü ilçede yapılan bir parka Şehit Polis memuru Onur Küçük'ün ismini verdi
Şehit babası Savaş Küçük "
Bu mübarek günde böyle bir maneviyatı bana yaşatan şehidimizin isminin yaşamasına sebep olan, önce Allah sonra  Kepez belediye başkanımız Hakan bey, ve emeği geçen ekibine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah hepsinde razı olsun." dedi

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147