BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de "Yalnız Değilsiniz" projesi

KONYA (AA) - Konya’nın Seydişehir ilçesinde "Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında 80 yaşlıya evde bakım ve temizlik hizmeti verilecek. 

17 Mart 2022
Seydişehir'de "Yalnız Değilsiniz" projesi

 

İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, proje hakkında yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) görevlilerimiz tarafından mahalle muhtarlarıyla ilçe genelinde alan ve saha çalışması yapılarak ihtiyaç sahibi 80 yaşlının belirlendiğini belirtti.

Proje kapsamında yaşlıların sosyal çevreden koparılmadan bir yıl boyunca evlerinin bakım ve temizliği, yemek yapımı, zorunlu ev eşyalarının temini için 2 araç ile 6 personelin görevlendirildiğini aktaran Pişkin, "Eli öpülesi büyüklerimizin yüzündeki tebessüme vesile olacağımızdan dolayı mutluyuz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum."ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.