banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da motorinin fiyatı 20 liranın altına indi!

Konya'da motorinin fiyatı 20 liranın altına indi! Bir indirim daha bekleniyor 

16 Mart 2022
Konya'da motorinin fiyatı 20 liranın altına indi!

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. Akaryakıtta bir indirim haberi daha geldi. Konya'da motorinin fiyatı 20 liranın altına indi.

Brent petrol tarafında geri çekilmenin etkisiyle beraber 15 Mart itibarıyla motorine indirim yapılmıştı. Rusya-Ukrayna krizinin savaşa dönüşmesi sonrası petrol fiyatlarının tırmanışa geçmesiyle yükselen benzin ve motorin fiyatları için olumlu haber akışıyla indirim beklentisi oluşmuştu. Bununla beraber önceki gün motorin fiyatları için 2 lira 38 kuruş indirim yapılmıştı.

BENZİN VE MOTORİNE BİR İNDİRİM DAHA

Akaryakıtta beklenen indirim haberi geldi. Konya'da litresi 20 lira 50 kuruş olan benzinin litresi 1 lira 76 kuruş indirimle 18 lira 74 kuruşa indi. Dün yapılan indirimle 20 lira seviyesine inen motorin de yeni gelen 82 kuruşluk indirim sonrası 19 lira 67 kuruşa geriledi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147