BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Meteorolojiden Konya bölgesi için uyarıları Rüzgar, fırtına ve sıcaklık düşüyor

Mart ayına sıcak bir başlangıç yapan ancak ilerleyen günlerde kar yağışını tekrar gören Konya için Meteoroloji İşleri son tahminlerini yayınladı ve uyardı. Uyarılarda fırtına, soğuk ve yağışlı hava vurgusu yapıldı. Konya hava durumu raporları burada 

16 Mart 2022
Meteorolojiden Konya   bölgesi için uyarıları Rüzgar, fırtına ve sıcaklık düşüyor

Konya, Perşembe gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Meteoroloji İşleri 8. Bölge Müdürlüğü 3 paragraf yayınladığı metinde vatandaşları uyardı.

Uyarıda şu bilgiler paylaşıldı:

PERŞEMBE, CUMA VE PAZAR KAR YAĞIŞI

17 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi beklenen bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) 17 Mart 2022 Perşembe, 18 Mart 2022 Cuma ve 20 Mart 2022 Pazar günleri aralıklarla kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR ÇOK SERT
Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği; hava sıcaklıklarının ise önümüzdeki bir haftalık periyotta mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredeceği bekleniyor.

Vatandaşlarımızın ve yetkililerin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınlayacağı güncel hava tahmin ve uyarı raporlarını takip etmeleri önem arz etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.