BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de adreste nüfus hizmeti verilmeye başlandı

KONYA (AA) - Konya’nın Seydişehir ilçesinde hastalık, yaşlılık, engellilik gibi sebeplerle nüfus müdürlüğüne gelemeyen vatandaşlara adreste nüfus hizmetleri verilmeye başlandı. 

15 Mart 2022
Seydişehir'de adreste nüfus hizmeti verilmeye başlandı

Kaymakam Deniz Pişkin ve İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Sezek, bedensel engelli Mehmet Kurnaz'ı evinde ziyaret ederek, yeni kimlik değişimini evinde gerçekleştirildi.

Kaymakam Pişkin, yaptığı açıklamada, "Siz bize gelemiyorsanız, biz size geliriz" sloganıyla böyle bir çalışma başlatıldığını söyledi.

Kaymakam Pişkin, şunları kaydetti:

"Nüfus Müdürlüğüne gelemeyeceğini belgelendiren kişiler, ilgili nüfus müdürlüğümüze başvurmaları halinde Kaymakamlık tarafından yapılacak plan ve programlar doğrultusunda adreslerinde kimlik kartı başvuruları alınmaktadır. Müdürlüğümüze başvuruda bulunan Mehmet Kurnaz’ı bugün evinde ziyaret ederek nüfus müdürümüz ve personellerimiz ile kendisinin işlemini gerçekleştirdik. İlçemiz nüfus müdürlüğüne gelemeyen vatandaşlarımız başvurmaları halinde evlerinde hizmet verilmeye devam edecek."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.