BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Şeker Fabrikası ne zaman taşınacak?

Konya Şeker Fabrikası ne zaman taşınacak? Başkan Uğur İbrahim Altay, son durumu aktardı 

14 Mart 2022
Konya Şeker Fabrikası ne zaman taşınacak?


Konya Şeker Fabrikası’nın taşınmasıyla ilgili gelen bir soruya cevap veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay süreçle ilgili son durumu anlattı.

Konya’nın gündeminde olan konular hakkında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Şeker Fabrikası’nın taşınmasıyla ilgili son durum hakkında bilgi verdi.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun süreçle ilgili irade gösterdiğini aktaran Başkan Altay, 2023 yılı içinde taşınma sürecinin başlayabileceğini, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.


 
Başkan Altay, taşınmayla birlikte özellikle şehir merkezindeki trafiğin azalabileceği ayrıca küspe kokusunun da tamamen yok olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.