BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

LASTİĞİN İÇİNE UYUŞTUCU SAKLAMIŞLAR ;KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 23 GÖZALTI

LASTİĞİN İÇİNE UYUŞTUCU SAKLAMIŞLAR ;KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 23 GÖZALTI 

14 Mart 2022
LASTİĞİN İÇİNE   UYUŞTUCU   SAKLAMIŞLAR ;KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 23 GÖZALTI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak / Nakletmek ve Kullanmak suçlarında 23 kişi gözaltına alındı.
 
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonrasında Konya’ya uyuşturucu madde getirdiği değerlendirilen bir araçta yapılan aramada 5 parça halinde 5 kilogram Esrar Maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili 3 şahıs gözaltına alındı.

Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda ikamet, araç ve şahıslarda yapılan üst aramalarında 750 adet Uyuşturucu Hap Maddesi, bir miktar Eroin ve Metamfetamin Maddesi, 65 gram Esrar, 12 gram Kokain, 20 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü ile 13 Adet Fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilerek el konuldu.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK / NAKLETMEK VE KULLANMAK SUÇLARINDAN 23 GÖZALTI

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından 23 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 9 kişiden 5'i tutuklanırken 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.