BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Akaryakıtta beklenen indirim miktarı belli oldu

Akaryakıta gelen üst üste zamların ardından beklenen indirim haberi geldi. Enerji sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren motorine 2 lira 38 kuruşluk indirim geliyor. 

14 Mart 2022
Akaryakıtta beklenen indirim miktarı belli oldu

MOTORİNE İNDİRİM

Petrol fiyatlarının 110 dolara gerilemesinin ardından akaryakıt fiyatlarında büyük bir indirimin gelmesi bekleniyordu.  Sektör yetkileri, büyük indirimin pazartesi günü fiyatlara yansıyacağını iddia etmişti. Akaryakıta gelen üst üste zamların ardından beklenen indirim haberi geldi. Enerji sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren motorine 2 lira 38 kuruşluk indirim geliyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Motorinin tonu Genova Petrol Borsası'nda 1418 dolardan 1078 dolara düştü. Petrol borsasındaki düşüş Türkiye’de motorinin litresinde indirimin yolunu açtı. Bu gece yarısı motorinde 2 lira 38 kuruşluk indirime gidilmesi bekleniyor. Gelecek indirim ile birlikte motorinin litre fiyatı İstanbul'da 20 lira 53, Ankara ve İzmir’de ise 20 lira 63 kuruş olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.