BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

Konya Tarım Fuarı ile çeşitli programlara katılmak üzere Konya’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. 

13 Mart 2022
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Ziyarette Bakan Kirişci’yi Konya Büyükşehir Belediyesi’nin “Tarıma Engel Yok” projesi kapsamında rehabilitasyon amaçlı tarımsal faaliyetlerde bulunan öğrenciler karşıladı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 ilçede hayata geçirdikleri tarımsal destekler ve sulama yatırımları ile Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği tarım kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında Bakan Kirişçi’ye bilgi verdi.

 

Bakan Kirişci de Konya'nın tarımsal ve hayvansal üretimde Türkiye’de çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Başkan Altay’a Konya tarımının kalkınması için verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.