BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BİLGİ EĞİTİM KURUMU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ.

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 101. YILINDA BİLGİ EĞİTİM KURUMU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ. 

12 Mart 2022
BİLGİ EĞİTİM    KURUMU   ÖĞRENCİLERİNDEN   ÖRNEK DAVRANIŞ.

“Allah bu millete   bir daha istiklal   marşı    yazdırmasın”  sözleriyle   zihinlerimize   kazınan   milli  şair   vatan şairi  Mehmet  Akif Ersoy’u   İstiklal  marşımızın kabulünün    101.   Yılında  Saygıyla  Anıyoruz.   

Atatürk  Caddesinde  çoşkuyla  İstiklal  Marşımızı okumlarıyla    tüm alkışları   toplayan  Bilgi Eğitim Kurumu öğrencileri  tüm Seydişehir halkına    örnek  bir davranış  sergilediler.

 12 Mart unutmayıp Cadde   boyunca  dizilerek  çoşkuyla söyledikleri  İstiklal  Marşımıza yoldan geçen   vatandaşlarımızda  eşlik etti. 

Böyle   türk gençliği  var oldukça   bu millet  bir daha İstikllal  yapmaya  gerek duymaz   diyoruz  ve Bilgi eğitim kurumları öğrencilerini   bu örnek davranışından  dolayı   yürekten tebrik ediyoruz.

  Mehmet  Akif Ersoy’un    ruhu şad  oldun diyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.