BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KARISINI VE KAYINVALİDESİNİ SOKAK ORTASINDA BIÇAKLAYAN KİŞİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

KARISINI VE KAYINVALİDESİNİ SOKAK ORTASINDA BIÇAKLAYAN KİŞİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI 

11 Mart 2022
KARISINI VE KAYINVALİDESİNİ SOKAK ORTASINDA BIÇAKLAYAN KİŞİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Çarşamba günü sabah saatlerinde ayrı yaşadığı karısını ve kayınvalidesi sokak ortasında bıçaklayarak kaçan şahıs polis ekiplerince yakalandı. Şahsın 28 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Olay 09 Mart Çarşamba günü saat 08:15 sıralarında Konya’nın Meram İlçesi Konevi Mahallesi Feritpaşa Caddesinde meydana geldi. 

F.G. kızı H.K. ile yürüyüşe çıktığı sırada H.K.’nın boşanma aşamasında olduğu eşi A.K. ile karşılaştılar. İkili arasında çıkan tartışmada A.K. eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra F.G. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızı H.K.’nın ise hayati tehlikesi devam ediyor.

28 Adet Suç Kaydı Bulunan Zanlı Tutuklandı

Olay sonrasında şüpheli şahsın peşine düşen Cinayet Büro Amirliği Ekipleri A.K.’yi yakaladı. Yapılan incelemelerde A.K.’nin Kasten Yaralama, Tehdit, Mala Zarar Verme, Uyuşturucu ve daha birçok suçtan 28 adet suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Kayınvalidesini öldüren ve eşini ağır yaralayan A.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca kasten adam öldürme ve kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.