BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Antalya yolu çekici türü araçlara kapatıldı

İç Anadolu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Seydişehir-Antalya kara yolunda etkili kar yağışı nedeniyle çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor. 

10 Mart 2022
Seydişehir Antalya yolu çekici türü araçlara kapatıldı

ç Anadolu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Seydişehir- Antalya kara yolunda etkili kar yağışı nedeniyle çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Seydişehir- Antalya kara yolu Marangozlar Kavşağı'ndan itibaren çekici türü araçların geçişine izin vermedi. Ekipler, kar lastiği ve zincir bulunan küçük tonajlı araçların geçişine ise izin verdi.

Seydişehir Antalya kara yolu 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde kar kalınlığı 60 santimetreyi bulurken Karayolları ekipleri çok sayıda iş makinasıyla kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.