banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Üretici kadınlar SEYDİKOOP çatısı altında toplanacak

Seydişehir'de Üretici kadınlar SEYDİKOOP çatısı altında toplanacak 

10 Mart 2022
Seydişehir'de  Üretici kadınlar SEYDİKOOP çatısı altında toplanacak

Üretici kadınlar SEYDİKOOP çatısı altında toplanacak

KONYA (AA) - Seydişehirli üretici kadınlarının el emeği göz nuru ürünlerinin katma değere dönüştürülmesi amacıyla SEYDİKOOP projesi hazırlandı.

Belediye Düğün Salonu'nda hediyelik eşyalardan, süs eşyalarına, meyve ve sebze kurularından yöresel ürünlerin turşularına, reçellerine ve konservelerine kadar üretilen birçok ürünün sergilendiği stantlar büyük ilgi gördü.

Seydişehir Kaymakamı Pişkin, "Kadınlarımızın sosyal hayatta ve çalışma hayatındaki yeri ve önemi her geçen gün artarak devam ediyor. Belediyemiz tarafından hayata geçirilen bu proje de bu anlamda büyük bir önem taşıyor. Kadınlarımızın üretmesi ve ürettiğini katma değere dönüştürmesi hususunda tüm desteği vermeye hazırız. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyor, üretici kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

 

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147