BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

EHLİYET SINAVINA 8 BİN LİRALIK DÜZENEKLE GİRDİ, KONYA POLİSİ DURUMU FARK EDİNCE YAKAYI ELE VERDİ

EHLİYET SINAVINA 8 BİN LİRALIK DÜZENEKLE GİRDİ, KONYA POLİSİ DURUMU FARK EDİNCE YAKAYI ELE VERDİ 

10 Mart 2022
EHLİYET SINAVINA 8 BİN LİRALIK DÜZENEKLE GİRDİ, KONYA POLİSİ DURUMU FARK EDİNCE YAKAYI ELE VERDİ

Ereğli’de Motorlu Taşıtlar sınavına giren şahıs üzerinde görüntü ve ses alıcı kopya düzeneğiyle yakalandı.

Konya’nın Ereğli İlçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri bir şahsın Motorlu Taşıtlar Sınavına üzerinde sesli ve görüntülü uyarı cihazlarıyla girdiği bilgisini alması üzerine şahıs, sınav esnasında üzerindeki düzenekle yakalandı.

T.Y. isimli şahsın yapılan üst aramasında, 1 adet görüntü aktarıcı kamera düzeneği, 1 adet ses alıcı kulaklık, 1 adet sim kartı bulunan internet sağlayıcı wifi düzeneği, 1 adet sim kartı bulunan veri aktarıcı cihaz ele geçirilerek el konuldu.

KONYA POLİSİ KOPYA ÇETESİNİ ADANA’DA YAKALADI

Şüpheli şahsın verdiği ifade de düzeneği kendi üzerine yerleştiren şahısla yazın tanıştığını ve 8.000 TL karşılığında ses ve görüntülü düzenekle yardımcı olduğunu söyledi. Verilen ifadeden yola çıkan polis ekipleri bir aracı tespit etti. Tespit edilen araç Adana’da durdurularak içindeki 2 şahıs yakalandı.

Araçta yapılan aramada, 2 adet görüntü aktarıcı kamera düzeneği, 3 adet ses alıcı kulaklık, 2 adet sim kartı bulunan veri aktarıcı cihaz ele geçirilerek el konuldu.

Gözaltına alınan 3 şahıs 6114 sayılı ÖSYM Kanununa muhalefet suçundan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.