banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

KONYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK! 

09 Mart 2022
KONYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonda Konya’ya uyuşturucu getirdiği tespit edilen bir şahsın üzerinde yapılan aramada 770 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonrasında bir şahsın Konya’ya uyuşturucu getirdiği tespit edildi.

Narkotik Ekiplerince şahsın yapılan üst aramasında 3 parça halinde 770 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek el konuldu. 

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK / NAKLETMEK SUÇLARINDAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçlarından gözaltına alınan 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aynı suçtan aranması olan, hakkında 13 yıl 10 ay hapis cezası bulanan 1 şahıs ise polis ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147