banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Balıkçı Suğla Baraj Gölünde 9  Kilo Ağırlığında Sazan Yakaladı

Seydişehirli Balıkçı Suğla Baraj Gölünde 9  Kilo Ağırlığında Sazan Yakaladı 

08 Mart 2022
Seydişehirli Balıkçı Suğla Baraj  Gölünde  9  Kilo Ağırlığında Sazan Yakaladı

Konya Seydişehir İlçesi Suğla barajında balıkçı Salim Tosun -Menekşe Tosun ailesi baraj gölünde 9 kiloluk sazan balığı yakaladı.

Balıkçı, Menekşe  Tosun yazın 14  Kiloluk büyük bir sazan balığı yakaladım  bu günde 9  kiloluk  sazan balığı yakaladım.
Şimdiye kadar çim çapağı ve çok az da olsa dişli balık yakaladığını belirten Menekşe Tosun   Kurak  geçen sonbahardan sonra   kış ayların    yağan  kar  ve  donan   gölde  uzun süre   balıkçılık  yapamadık Havaların ısınmaya  başlaması  ve  yağan yağmurlar sonrası   karların erimesi   baraj  gölü  doldu  tertemiz  berrak  sularda  ağlarımızı  serdik    İlk  defa yazın 14 kg büyük ve güzel bir balık yakaladım. Şimdide 9 Kğ Sazan balığı yakaladım. Ailemle tüketmek için bu balığı kendimize aldık 


Suğla Barajında ruhsatlı olarak yasal avlanma süresinde balıkçılık yapıyoruz. Ağlarımı baraja attığımda ya nasip deyip toplayınca şimdiye kadar hep çim çapağı ve çok az da olsa dişli balık çıkıyordu. Bazen 1-2 kilo arası sazan çıktığı da oluyor. Uzun zamandan beri ilk defa böyle büyük bir sazan balığı yakaladım" dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147