banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ 

08 Mart 2022
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” unutmadı. Sosyal konuları hassasiyetle takip eden ve toplumsal değerleri ön planda tutan Konya Emniyet Müdürlüğü, Dünya Kadınlar Günü’nü de birçok alanda kutladı.

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesiyle çalışan ve toplumsal değerleri ön planda tutan Konya İl Emniyet Müdürlüğü, başımızın tacı, yarınlarımızın mimarı kadınlarımızın da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü birçok etkinlikle kutladı.

 “TRAFİKTE KADINLAR ÖRNEK ALINMALI”

Konya İl Emniyet Müdürlüğü 2021 trafik kaza verilerine göre kadın sürücülerin trafik kurallarına uyma oranı erkek sürücülere göre çok daha fazla. Kadın sürücüler erkek sürücülere göre trafikte çok daha dikkatli ve kaza yapma oranı daha az. Paylaşılan verilere göre ilimizde kayıtlı kadın sürücü oranı %35,5 iken ölümlü ve yaralanmalı kazaya karışan kadın sürücülerin erkek sürücülere oranı %9,3.

Trafikteki örnek davranışlarından dolayı Konya Emniyet Müdürlüğü, kadın sürücüleri trafik uygulamasında durdurarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün katıldığı uygulamada kadın sürücülere gül ve çikolata taktim edildi. 

KURBAĞA ADAMLAR BUZUN ALTINDA “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ” KUTLADI

Emniyet Müdürlüğü’nün Kurbağa Adamları olarak bilinen sualtı polisleri ilginç bir kutlamaya imza attı. Adeta film sahnelerini aratmayacak etkinlikte buzu keserek eksi derecede suyun içine giren Kurbağa Adamlar, bir kâğıda yazdıkları “hanımını döven Allah’a ve Resulüne ası olur. Kıyamette onun hasmı ben olurum” Hadis-i Şerifi, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya’da her şey kadının eseridir” sözüyle ve “kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğiyle… Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun” mesajıyla “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” kutladı. Sonrasında suyun altında gül yaprakları atan Kurbağa Adamlar görsel bir şölen oluşturdu. 

KADIN POLİSLERİMİZİN’DE “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU” OLSUN

Konya İl Emniyet Müdürlüğü zor şartlarda başarıyla görevini yapan ve hepimizin gurur kaynağı olan kadın polislerimize gül taktim ederek kadın polislerimizin de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Çevik kuvvet Şube Müdürlüğü’nden Toplumsal Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne, Trafik Şube Müdürlüğünden Polis Merkez Amirliklerine 7 gün 24 saat her alanda başarıyla görev yapan kadın polislerimizi Konya Emniyet Müdürlüğü unutmayarak bu özel günde gül taktim etti.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147