BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA TATLI ŞEFİNİ SİLAHLA YARALAYAN SALDIRGANLAR YAKALANDI

Konya’da bir tatlıcı dükkanına düzenlenen silahlı saldırıda tatlı şefini silahla yaralayarak kaçan saldırganlar yakalandı. 

08 Mart 2022
KONYA’DA TATLI ŞEFİNİ SİLAHLA YARALAYAN SALDIRGANLAR YAKALANDI

24 Şubat günü Beyşehir Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde meydana gelen olayda iş yerinde tatlı ustası olarak çalışan Mustafa Kemal E., iş yerine gelen ve yüzü kar maskesi ile gizlenmiş 2 kişi tarafından silahla yaralandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar sonucunda kar maskesiyle iş yerine girip tatlı ustasını yaralayan K.B., yüzünde maske ile olay yerine gelip çevreyi gözetleyen B. Y. ve şüpheli şahısların kaçtığı aracı kullanan kişinin E. B. Olduğu tespit edilerek Cinayet Büro Görevlilerince yakalandı.

Şahıslarla yapılan görüşmede alacak verecek konusundan dolayı şahsı tabanca ile yaraladıklarını söyleyen şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, şahıslar adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.