banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA EĞLENCE MEKÂNININDAKİ CİNAYETİN ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

KONYA’DA EĞLENCE MEKÂNININDAKİ CİNAYETİN ŞÜPHELİSİ YAKALANDI 

08 Mart 2022
KONYA’DA EĞLENCE MEKÂNININDAKİ CİNAYETİN ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Konya da Şubat ayında eğlence mekanında 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga da ölen şahsın katili yakalandı.

19 Şubat tarihinde saat 01:50 sıralarında Selçuklu İlçesinde bulunan eğlence mekanının önünde meydana gelen silahlı kavgada, 1 şahıs tabanca ile vurularak öldürülmüş biri hayati tehlike arz edecek şekilde 4 şahısta tabanca ile yaralanmıştı.

ŞÜPHELİNİN 2. CİNAYETİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olaydan sonra adli makamlara sevk edilen 13 şüpheli şahıstan 7’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Olayın firari şüphelilerinden olan H. Y. Cinayet Büro Amirliğinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.  H.Y.’nin Karaman’da da bir cinayet işlediği ve Kasten Adam Öldürme suçundan aranmasının ve 10 Yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı. 

Ayrıca olaya karışan ve olayda yaralanarak hastaneye kaldırılan M.A., tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şahıs tutuklanırken, olayda toplam tutuklanan sayısı da 9'a çıktı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147