BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AKARYAKIT FİYATINA BU KEZ İNDİRİM GELİYOR

Zamlar sürücüleri kızdırmıştı! Akaryakıt fiyatlarına indirim kapıda 

04 Mart 2022
AKARYAKIT FİYATINA BU KEZ İNDİRİM GELİYOR


Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle tarihi rekor kıran ve varili 119 doları gören Brent petrol fiyatlarında sert düşüş yaşandı. Yaşanan düşüş nedeniyle akaryakıta indirim bekleniyor.
Rusya'nın  Ukrayna'yı işgali nedeniyle Brent petrol fiyatlarında büyük yükseliş yaşanmıştı. Sene başında 73  dolar olan Brent petrol fiyatı yaşanan savaş nedeniyle 119 doları görmüştü. Brent petrole gelen zam nedeniyle ülkemizde akaryakıt fiyatlarına zam yaşanmıştı. Neredeyse her gün gelen zamlar nedeniyle araç sahipleri zor zamanlar yaşarken gelen fiyat artışlarıyla Ankara’da ortalama 17,53 liradan satılan benzinin litre fiyatı 18,06  lira oldu. Benzinin litresi İstanbul’da 17,97 liraya, İzmir’de 18,08 liraya çıktı.  Motorinin litresi Ankara ve İstanbul’da 19 liraya, İstanbul’da 18,92 liraya yükseldi.


Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle 119 doları gören Brent petrol fiyatları bu kez sert düştü. Brent petrol fiyatlarının bu sabah 112, 33 dolara gerilemesinin ardından akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi başladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.