BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AKARYAKITA 24 SAAT GEÇMEDEN BİR ZAM DAHA GELİYOR! 

AKARYAKITA 24 SAAT GEÇMEDEN BİR ZAM DAHA GELİYOR!  

03 Mart 2022
AKARYAKITA 24 SAAT GEÇMEDEN BİR ZAM DAHA GELİYOR! 

Petrol fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkiye'de benzin ve motorine bir zam daha geliyor. Zammın bu gece pompaya yansımasının ardından motorinin 19 lirayı geçmesi bekleniyor.
Takip et
Rusya'nın Ukrayna'yı işgali petrol fiyatlarının uçmasına neden oldu. Rusya kaynaklı arz endişeleriyle brent tipi ham petrolün varil fiyatı bugün 118 doları geçerek tarihi rekor kırdı. Sene başında 73 dolar olan brent petrol, savaşın hemen öncesinde 96 dolardı.

24 SAAT GEÇMEDEN BİR ZAM DAHA GELİYOR! 
 
Petrol fiyatlarındaki artış ülkemizde araç sahiplerini etkiliyor. Geçtiğimiz akşam benzine 88 kuruş, motorine 1,51 TL zam gelmişti. Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece de yüklü zam gelmesi bekleniyor.

Bu gece gelmesi beklenen zam ile birlikte benzin litre fiyatına 53 kuruş, motorin litre fiyatına 1 TL 33 kuruş daha eklenecek. Zammın ardından bir litre motorin 19 lirayı geçecek, benzin de 18 lirayı aşacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.