BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’e yoğun kar yağışı uyarısı

Beyaz Bereket’le ilgili sevindirici bir haber de Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden geldi. 

02 Mart 2022
Seydişehir’e yoğun kar yağışı uyarısı

 

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmeye göre yarın (çarşamba) sabah saatlerinden itibaren Burdur, Isparta, Afyonkarahisar çevreleri ile Konya’nın kuzey ve batısında yoğun kar yağışı bekleniliyor.

Kar yağışlarının kuvvetli (30-50 cm) ve yer yer yoğun kar yağışı (30 cm üzeri) şeklinde olması tahmin edilirken meydana gelebilecek tipi şeklinde yağış, buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi

Kar yağışının Perşembe günü de Konya ve çevresinde Çarşamba   gece saatlerinde   başlayarak  Perşembe  günü akşama  kadar    devam etmesi bekleniliyor. Cuma günü etkisini yitirecek olan yağışların ardından kent soğuk havanın etkisi altına girecek.  Seydişehirde hava sıcaklıklarının Cuma günü -10 dereceye kadar düşecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.