BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Gençlik Merkezinde Son rötuşlar yapılıyor.

Geçici Kabulü yapılan ve yakın zamanda açılması beklenen Seydişehir Gençlik Merkezinde Son rötuşlar yapılıyor. 

26 Şubat 2022
Seydişehir Gençlik Merkezinde  Son rötuşlar yapılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen projede 12 Bin 800 m² arsaya  Alaylar 2 Mahallesi Gazi İlkokulu karşısında olan gençlik merkezinin geçiçi  kabülü   yapıldı.

Gençlik Merkezi’nin, modern bir ortam içerisinde çok amaçlı salonu, gösteri sahnesi, seminer salonu, kütüphanesi, spor salonu, müzik ve edebiyat alanında derslerin verilebileceği derslikleri ve kafeteryası bulunuyor. 

 Gençlik Merkezinde İncelemelerde  bulunan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı'dan bilgi  alan  Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin "Geçici kabulü yapıldıktan sonra donanım ve mefruşatının büyük kısmının temin edildiği #Seydişehir Gençlik Merkezinin son durumu hakkında, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekilimiz Soner Balcı’dan bilgi aldık.

Geçici kabülden sonra kesin kabüle kadar olan 1 yıllık süreçte müteahhit firmanın yapım ve mühendislik hatalarını gidermesini ve yeterli personel görevlendirmesi yapıldıktan sonra da tesisimizin tam kapasiteyle faaliyete geçmesini bekliyoruz." dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.