banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kar yağışı başlayan Alacabelde son durum

Meteoroloji’nin tahminleri yine tuttu, Konya’nın bir çok bölgesinde sağanak yağmur, yükseklerde ise kar yağışı etkili oluyor. Seydişehir – Antalya yolu, Alacabel’deki yoğun kar yağışı nedeniyle TIR ve çekici türü araçlara kapatıldı.  

24 Şubat 2022
Kar yağışı başlayan Alacabelde son durum

Bol yağışlı bir kış mevsimi geçiren Konya’da, yine yağmur ve kar etkili oluyor. 
Meteoroloji, dün yaptığı açıklamada, Konya ve bölgesinin de aralarında bulunduğu bir çok il için sarı kodlu uyarı vermişti. 
Açıklamada, “Öğle saatlerinden itibaren Konya'nın güney kesimleri (Ahırlı, Yalıhüyük, Akören, Seydişehir, Derebucak, Bozkır, Hadim, Taşkent, Güneysınır, Ereğli, Halkapınar) ile Karaman il geneli ve Niğde (Bor, Ulukışla, Çamardı) çevrelerinde etkili olması beklenen yağışların, yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağmur; rakımı 1500 metrenin üzerinde olan yerlerde kar şeklinde gerçekleşeceği beklenmektedir.” denilmişti.


ALACABEL YİNE GEÇİT VERMİYOR
Tahminler yine tuttu, şehrin bir çok bölgesinde etkili olan yağmur yağışı, yükseklerde kara dönüşmüş durumda. Konya – Antalya yolu, kısa aradan sonra yine karla kaplandı. 1825 rakımlı Alacabel’deki kar nedeniyle, kara yolu TIR ve çekici türü araçlara kapatıldı. 
Karayolları ekipleri, yolu açık tutmak için çalışma yaparken, polis ve jandarma da yola çıkacak sürücüleri uyarıyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147