BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MuğladaHusumetlilerin restoran önündeki kavgasında kan döküldü: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Ula ilçesinde husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, biri restoran çalışanı 2 kişi yaralandı. 

23 Şubat 2022
MuğladaHusumetlilerin restoran önündeki kavgasında kan döküldü: 1 ölü, 2 yaralı

Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen B.H. (39) ile Özcan Emreoğlu (44) ve A.E. (42) Akyaka Mahallesi'ndeki bir restoran önünde karşılaştı.

Otomobilinden inen B.H'nin silahla ateş ettiği Özcan Emreoğlu ve A.E. ile kurşun isabet eden restoran çalışanı Z.Ç. (53) yaralandı.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Özcan Emreoğlu yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri de silahlı kavganın yaşandığı alanda çalışma yaptı.

Polis ve jandarma ekipleri kentin giriş ve çıkış noktalarındaki uygulama noktalarında olayın ardından kaçan B.H'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.