BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başkan Altay: “Akşehir Otogarımız İlçemize Hayırlı Olsun”

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir’e kazandırılan yeni otogar hizmet vermeye başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Akşehir’de 12 peronlu yeni otogarımızı hizmete sunduk. Böylece hemşehrilerimiz hem daha güvenli hem de daha konforlu bir ortamda seyahatlerini gerçekleştirebilecekler. Maliyeti 7,5 milyon lirayı bulan otogar binamızın Akşehir’imize ve Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, böyle önemli bir yatırımı ilçeye kazandıran Başkan Altay’a teşekkür etti. 

22 Şubat 2022
Başkan Altay: “Akşehir Otogarımız İlçemize Hayırlı Olsun”

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı yeni Akşehir Otogarı hizmet vermeye başladı.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın ilçeleriyle birlikte kalkınması amacıyla yatırım planlamalarını şekillendirdiklerini belirterek, Konya şehir merkezinde hayata geçirdikleri yatırımları ilçelere de kazandırmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

 

TÜM İLÇELERİMİZDE YATIRIMLARIMIZI BİR BİR HİZMETE ALIYORUZ

Konya’nın 31 ilçesinde yatırımlara devam ettiklerini kaydeden Başkan Altay, “Bu kapsamda Akşehir’de yeni ve modern otogar binamızı açtık. Eski otogar binası fiziki yapısıyla özellikle Akşehir’in birinci derecede deprem bölgesi olmasından dolayı ciddi bir risk oluşturuyordu. 12 peronlu yeni otogarımızı açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Böylece hemşehrilerimiz hem daha güvenli hem de daha konforlu bir ortamda seyahatlerini gerçekleştirebilecekler. Sadece Akşehir’de değil, tüm ilçelerimizde yatırımlarımızı bir bir hizmete alıyoruz. Yeni otogarın Akşehir’imize ve Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da “Yeni otogarımızdan İstanbul seferi ile ilk otobüsümüzü uğurlamanın mutluluğunu yaşadık. Akşehir’imize hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız yolculuklar versin. Böyle önemli bir yatırımı ilçemize kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a şükranlarımızı arz ediyorum.” dedi.

 

10 bin metrekarelik alanda hizmet verecek Akşehir Otogarı’nın yatırım maliyeti 7,5 milyon lirayı buluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.