BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BEYŞEHİR’DE KAÇAK SİGARA OPERASYONU

BEYŞEHİR’DE KAÇAK SİGARA OPERASYONU 

22 Şubat 2022
BEYŞEHİR’DE KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Konya’nın Beyşehir İlçesinde Müzik ve Hediyelik Eşya işi yapan bir iş yerine düzenlenen operasyonda çok sayıda tütün ve boş makaron ele geçirildi. 
 
Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesiyle çalışan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

ÇOK SAYIDA KAÇAK TÜTÜN MAMÜLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kaçakçılara yönelik operasyonlar için düğmeye basıldı. Yapılan çalışmalarda Müzik ve Hediyelik Eşya işi yapan bir iş yerinde kaçak tütün ve tütün mamulleri olduğunu tespit eden polis ekipleri iş yerine, bir eve, bir araca ve bir depoya operasyon düzenledi. 

Polis Ekiplerince yapılan aramalarda bandrolsüz 465.200 adet boş makaron, bandrolsüz 17.840 adet doldurulmuş makaron sigara, 64.600 kg. kıyılmış tütün, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ele geçirilerek el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.