BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ayçiçek yağı Tarım Kredi marketlerinde 92.5 TL’ye satışta

Piyasada 130 TL bandında satılan 5 litrelik sıvı ayçiçek yağı, üreticiden tüketiciye aracısız satış yapan TMO ürün satış noktalarında 92.5 TL’den satışa sunulmuştu. 

22 Şubat 2022
Ayçiçek yağı Tarım Kredi marketlerinde 92.5 TL’ye satışta

Daha yaygın şube ağına sahip ve yine bir kamu teşebbüsü olan Tarım Kredi marketlerinde ise fiyatlar TMO’dan bir miktar yüksekte bulunuyordu. En yaygın zincir marketlerin fiyatları ise TMO’ya göre yüzde 15-20 civarında yüksek.

YOĞUN TALEP GÖRDÜ
Kamuoyu daha ulaşılabilir şubelere sahip olan Tarım Kredi marketlerinde de fiyatların TMO ile aynı olmasını talep etti. Bunun üzerine yeni bir adım atılarak talebe karşılık verildi.

TMO’da 92.5 TL’ye satılan ayçiçek yağı Samsun'da Tarım Kredi marketlerinde de satılmaya başlandı. Ürüne yoğun talep gösteren vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.