BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da bir kişi sokak ortasında bıçaklandı!

Konya'da bir kişinin yerde baygın yattığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, yerde yatan ve alkollü olduğu belirlenen kişiyi karnından bıçaklanmış vaziyette olarak buldu. 

19 Şubat 2022
Konya'da bir kişi sokak ortasında bıçaklandı!

Olay, saat 22.00 sıralarında Konya'nın Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Şirinhanım Sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bir kişinin baygın halde yerde yattığı ihbarı üzerine olay yerine mahalle bekçisi, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri yerde yatan Mehmet B.'yi kontrol ettiği sırada karnından yaralı olduğunu belirledi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından alkollü ve ağır yaralı vaziyetteki Mehmet B., ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Polis ekipleri olay yerindeki incelemesinin ardından olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.