BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da birlikte yaşadığı kadını öldüren zanlı ile arkadaşı adliyede

Konya'da 5 çocuğunu alarak annesinin evine giden dini nikahlı karısı Güler Gül'ü tabancayla vurarak öldüren Serdar Ö. adliyeye sevk edildi. Zanlının ilk ifadesinde eve çocuklarını görmek ve konuşmak için gittiğini söylediği öğrenildi 

18 Şubat 2022
Konya'da birlikte yaşadığı kadını öldüren zanlı ile arkadaşı adliyede

- Zanlının olay yerinden aracıyla kaçarken karıştığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı

KONYA (AA) - Konya'nın Karatay ilçesinde, birlikte yaşadığı kadını tabancayla öldüren şüpheli ile arkadaşı adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı Serdar Ö'nün (39) ardından arkadaşı İbrahim Y'yi de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Yaklaşık bir aydır ayrı yaşadıkları ve geçimsizlik nedeniyle hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verilen Serdar Ö'nün, 5 çocuğunun annesi Gül ile barışmak için kayınvalidesinin evine gittiği öğrenildi. Çıkan tartışma sonucu zanlının olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

- Kaçarken kaza yaptı

Zanlının hafif ticari aracıyla olay yerinden kaçarken, Suriyeli Muhammet El Selimi'nin (25) kullandığı elektrikli bisiklete çarptığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde, zanlı idaresindeki aracın, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki kavşakta elektrikli bisiklet kullanan kişiye çarptıktan sonra yoluna devam etmesi, kazayı görenlerin yerde yatan El Selimi'ye yardımı yer alıyor.

Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde Güler Gül, 16 Şubat'ta tartıştığı Serdar Ö'nün silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

https://www.facebook.com/seydisehirhaber/videos/660558548519380

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.