BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BEYŞEHİR’DE KAÇAK 304 ADET TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

Konya’nın Beyşehir İlçesinde polis ekipleri şüpheli ihbarı gelen bir araçta arama yaptı. Araçta yapılan aramada toplamda 304 adet kaçak av tüfeği ele geçirildi. 

18 Şubat 2022
BEYŞEHİR’DE KAÇAK 304 ADET TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

 

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Beyşehir Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri silah kaçakçılarına yönelik yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

Şüpheli araç ihbarı alan ekipler aracın Dalyan Mahallesinde olduğunu tespit etti. Aracın sahibi M.G.’ye ulaşarak araçta arama yapan ekipler çok sayıda ev tüfeği ele geçirdi.

Araçta yapılan aramada, üzerinde marka, model, seri no bulunmayan 175 adet pompalı tüfek, 58 adet otomatik tüfek, 18 adet tek kırma av tüfeği, 34 adet çeşitli modellerde otomatik av tüfeği, 15 adet şarjörlü av tüfeği, 4 adet 36 kalibre av tüfeği, toplamda 304 adet av tüfeği ele geçirilerek el konuldu.

 Olayla ilgili gözaltına alınan M.G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.