banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

DOĞALGAZ YARDIMI BAŞVURU EKRANI (e-Devlet) / fatura desteği ŞARTLARI (450,1150 TL) 2022 ||

Doğalgaz desteği kimlere verilecek, ne zaman ödenecek? 

18 Şubat 2022
DOĞALGAZ YARDIMI BAŞVURU EKRANI (e-Devlet) / fatura desteği ŞARTLARI (450,1150 TL) 2022 ||

Doğalgaz desteği başvuru ekranı e-Devlet sayfası araştırılan konular arasında bulunuyor. Doğalgaz desteği başvuruları ile ilgili detaylar bireyler tarafından merak ediliyor.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında doğalgaz desteği detayları ve başvuru tarihi konusunda bir açıklama yaptı. Doğalgaz desteği 450-1150 TL arasında değişim gösterecek. Peki doğalgaz desteği desteği kimlere verilecek, ne kadar 2022? e-Devlet''ten Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?
Doğalgaz desteği kimlere verilecek, ne zaman ödenecek
Doğalgaz desteği başvuru tarihi heyecanla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz desteği başvuru tarihini duyurdu. Vatandaşlar doğalgaz desteği başvurusunun nasıl yapılacağı, ödemelerin yapılacağı tarihi araştırıyorlar. Peki doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlayacak 2022? Doğalgaz desteği desteği kimlere verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında doğalgaz desteği ile ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğalgaz desteği başvurularının cuma günü başlayacağını açıkladı.
Doğalgaz desteği, hane başına yıllık 450 lira ile 1150 lira arası destek sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının kriterlerine uyan 4 milyon hane için yılda 2 defada ödenmek üzere 450 lira ile bin 150 lira arasında değişen miktarlarda doğalgaz desteği sağlayacağız. Kronik hastaların ve yaşam destek cihazına bağlı olarak hayatını sürdüren kişilerin bulunduğu haneler için bu rakama yüzde 5 ilave yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147