BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİNDEN İLKOKULLARA “GÜVENLİ İNTERNET VE GÜVENLİ TRAFİK EĞİTİMİ”

KONYA EMNİYETİNDEN İLKOKULLARA “GÜVENLİ İNTERNET VE GÜVENLİ TRAFİK EĞİTİMİ” 

18 Şubat 2022
KONYA EMNİYETİNDEN İLKOKULLARA “GÜVENLİ İNTERNET VE GÜVENLİ TRAFİK EĞİTİMİ”

Konya’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekipleri ilkokullarda öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaretten memnun olan minik öğrenciler de polis abileri ve ablalarına hazırladıkları mektupları ve resimleri hediye etti.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü “Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesiyle yürüttüğü faaliyetlere hız kesmeden devam ediyor. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekipleri de bu ilke doğrultusunda İlkokulları ziyaret etti. 

Ekiplerimiz ziyaretlerinde, öğrencileri bilinçlendirerek, günümüzde daha çok yaygınlaşan ve çok küçük yaşlara kadar kullanım alanı genişleyen internet kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili eğitimler verdi. Güvenli trafik konularına da değinen Toplum Destekli Polislik Ekipleri, öğrencilerin trafikte nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında da uyarılarda bulundu.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN RENKLİ HEDİYELER

Güvenli İnternet ve Güvenli Trafik Eğitimi sonrasında polis abi ve ablalarının ziyaretlerinden ve verdikleri hediyelerden çok memnun kalan miniklerin de onlar için hazırladıkları mektupları ve resimleri hediye etmeleriyle ortaya renkli görüntüler çıktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.