banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Şeker, pancar üreticisine ton başına 15 lira destek primi ödüyor

- PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu: - "İlave prim ödemesi hak edişleri hesaplanarak üretici ortaklarımızın 15 Şubat itibarıyla başlayan pancar alacaklarının ödenmesi işleminin bitmesinden sonra en kısa sürede hesaplara aktarılacaktır" 

18 Şubat 2022
Konya Şeker, pancar üreticisine ton başına 15 lira destek primi ödüyor

 

İSTANBUL (AA) - Konya Şeker, pancar üreticisine ton başına 15 lira destek primi ödeyeceğini duyurdu.

Konya Şeker'den yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2021-2022 üretim sezonu için şeker pancarı üreticisine ton başına 15 lira destek primi ödeneceği müjdesinin ardından ton başına 15 liralık destek priminin 15 Şubat'ta başlayan pancar alacaklarının ödenmesine müteakip çiftçilerin hesaplarına aktarılacağı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemiz çiftçileri ve tarım sektörümüz için önemli müjdeler verdi. Bu müjdeler içerisinde üreticilerimizin teslim ettiği pancar için ton başına 15 lira prim desteğinin de olması sektörümüz ve çiftçilerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu destekleri için üreticilerimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler de aynı heyecanla Konya Şeker ailesi olarak çiftçilerimizin teslim ettiği pancarın tamamı üzerinden ton başına 15 lira destek primi vereceğimizi beyan ediyoruz. İlave prim ödemesi hak edişleri hesaplanarak üretici ortaklarımızın 15 Şubat itibarıyla başlayan pancar alacaklarının ödenmesi işleminin bitmesinden sonra en kısa sürede hesaplara aktarılacaktır. Hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum."

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147