BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 6 GÖZALTI, 4 TUTUKLAMA

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 6 GÖZALTI, 4 TUTUKLAMA 

11 Şubat 2022
KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 6 GÖZALTI, 4 TUTUKLAMA

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik Ereğli , Meram , Karatay ve Selçuklu ilçelerinde yapılan operasyonlarda 4 evde ve 1 araçtaki aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı tespit edilen 6 zanlı gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği Ekiplerince yapılan çalışmalar sonrasında uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 4 evde ve 1 araçta arama yapıldı.

Narkotik Ekiplerince yapılan aramalarda 325 gram Metamfetamin Maddesi, 19.3 Gram Afyon Sakızı Maddesi, 4 Parça Halinde Toplam 460 Gram Esrar Maddesi, 585 Adet Uyuşturucu Hap, 20 gram Sentetik Kannabinoid, 2 Adet Hassas Terazi, 1 adet Ruhsatsız Tabanca, 1 adet Kurusıkı Tabanca ele geçirilerek el konuldu.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK / NAKLETMEK VE KULLANMAK SUÇLARINDAN 6 GÖZALTI, 4 TUTUKLAMA

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve kullanmak suçlarından 6 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 4 Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.