BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başkan Altay, 28 ilçede yatırımları değerlendirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında 28 ilçede hayata geçirilen yatırımları değerlendiriyor.  

08 Şubat 2022
Başkan Altay, 28 ilçede  yatırımları değerlendirdi.

 

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında 28 ilçede hayata geçirilen yatırımları değerlendirdi. Programa Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'de katıldı.

Selçuklu Kongre Merkezin'de düzenlenen basın toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Ahmet Sorgun, Halil Etyemez, Selman Özboyacı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karararslan, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
Programın açılışında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, göreve geldiği günden  bu güne 28 ilçede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Toplantıya bir takım temaslarda bulunmak üzere Konya'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'de katıldı.
Başkan Altay'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:
Bugün Konya’mız için çok güzel bir gün. Konya’mızın tamamına hizmet veren siz değerli belediye başkanlarımızla bir aradayız. 

42 bin kilometrekarelik alanıyla dünyanın en büyük yerel yönetimi olarak 31 ilçemizde sizlerle birlikte hemşerilerimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 

Belediyeler olarak ülkemizin ve şehirlerimizin kalkınması için en mühim hizmetlerden birini icra ediyoruz. İlçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapacağımız yatırımlara birlikte karar veriyor, hep birlikte hemşerilerimizin gönüllerinde yer ediniyoruz.
İlçelerimizin ihtiyaçlarından doğan hizmetleri en hızlı şekilde yerine getirebilmek, halkımızın günlük hayatına dokunabilmek ve çevreci bir anlayışla şehirlerimizi ihya edebilmek hepimizin en büyük sorumluluğu.

Şükürler olsun ki; pandeminin zor şartlarına rağmen 2021 yılında 31 ilçemizde hep birlikte önemli yatırımlar yaptık, güzel projeleri hayata geçirdik. 2022 yılının da hem Konya’mız hem ülkemiz için bereketli bir yıl olmasını diliyorum. 
Konya’mızda bu sorumluluğu yerine getirebilmek adına canla başla çalışan tüm Belediye Başkanlarımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Günümüz şehir hayatında insana dair ne varsa belediyelerin görev alanına girmektedir. Yerel yönetimlerin tüm faaliyetleri, doğrudan insan hayatını ilgilendiren ve her gün herkesin içinde olduğu çalışmalardır.
Artan nüfusun beraberinde getirdiği ihtiyaçlardaki çeşitlilik, yerel yönetim anlayışını da değişikliğe uğrattı. Yerel yönetimler artık sadece yol, kanalizasyon, su ve temizlik işleriyle ilgilenen kurumlar olmaktan çıkarak, hayatın her yönüne etki eden onlarca farklı sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetin uygulayıcısı haline geldiler. 

Bu doğrultuda bizler de hemşerilerimizin faydasına olabilecek her türlü hizmeti, doğal hayatı etkilemeyecek şekilde proje haline getiriyor ve siz değerli hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz.
Çünkü insana verilen değer, şehirlerde yaşam standartlarının hangi seviyede olduğu ile ölçülür. Biz insanımıza değer veriyor ve şehrimizi bu bilinçle inşa ve ihya ediyoruz.
Bu doğrultuda Konya Modeli Belediyecilik anlayışımızla doğrudan insan hayatına dokunan hizmetler üretmek için çalışıyoruz. 
Şehir planlarımızı uzun vadeli ve şehrin dokusuna en uygun şekilde hazırlıyor; yaptığımız tüm faaliyetlerde geçmişimize sahip çıkıyor, geleceğimizi ise kadim şehrimiz Konya’nın dokusuna en uygun şekilde inşa ediyoruz…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.