BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması: Yeni düzenleme gelecek

. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Elektrik faturalarında yeni adımlar kesinlikle atılacak. Cumhurbaşkanımız da talimatlarını veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz." dedi. 

07 Şubat 2022
Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması: Yeni düzenleme gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın A Haber ekranlarında yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç atlı programda gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor...

"Çok yakında elektrik faturalarına yeni düzenleme gelecek" diyen Kalın şu ifadeleri kullandı:

Elektrik faturalarında yeni adımlar kesinlikle atılacak. Cumhurbaşkanımız da talimatlarını veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.

Geçmişte koalisyon hükümetleri bu ülkeyi geriletmiştir. Biz bunu gördük geçmişte. Sistemin güncellenmesiyle ilgili olarak Fuat Bey'e talimat vermişti. Bir yerde aksama varsa bunla ilgili gerekli düzenlemeler yapılıyor. Görece olarak çok genç ve yeni sistem. 1950'ye kadar tek parti dönemi vardı, 50'den sonra çok partili döneme geçti. Şimdi başkanlık sistemini deniyor, uyguluyoruz. Burada çok neticeler aldık. Burada noktayı şurada koyduk demek büyük eksiklik olur. Bu sistemde irade tek, idare sevk ile olur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.