banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Doktorların öngörüsü birkaç gün içinde negatife döneceği yönünde."

İbrahim Kalın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması 

07 Şubat 2022
Doktorların öngörüsü birkaç gün içinde negatife döneceği yönünde."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan kendisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kendisinin ve eşinin Kovid-19 karantina sürecine ilişkin değerlendirmede bulunarak, "Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor" dedi.

"ÇOK ŞÜKÜR Kİ RABBİMİN DE YARDIMIYLA DURUMUMUZ İYİ SEYREDİYOR"

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kovid-19 test sonucumuzun pozitif çıkmasının ardından Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, bu süreçte geçmiş olsun dileklerini ileten devlet başkanları ve eşlerine, yabancı misyon şeflerine, siyasetçilere, sanatçılara, basın mensuplarına hem ülkede hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen tüm dostlarına canıgönülden teşekkür etti.

İBRAHİM KALIN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2,5 saat önce görüştük, Cumhurbaşkanımız gayet iyi. Doktorların öngörüsü birkaç gün içinde negatife döneceği yönünde" dedi.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147