BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yeni Gelen zam ile motorin fiyatı 15 lirayı bu gece aşacak

Yeni Gelen zam ile motorin fiyatı 15 lirayı bu gece aşacak 

07 Şubat 2022
Yeni  Gelen zam ile  motorin fiyatı 15 lirayı bu gece aşacak


Motorine sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu geceden itibaren bir zam daha gelecek. Konya'da fiyatı 14,84 TL'ye kadar çıkan motorinin 15 lirayı aşması bekleniyor.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, motorine bu geceden itibaren bir zam daha gelecek. Salı günü benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurulmuştu.

Çarşamba günü ise LPG otogazın litre fiyatında 40 kuruş artış yaşanmıştı.
Bu gece yarısından sonra motorinin fiyatına 70 kuruş zam geleceği belirtildi. Benzinin litre fiyatına da 90 kuruş zam geleceği iddia edilirken benzin zammının şimdilik kesin olmadığı belirtiliyor. Benzin ve motorinin litre fiyatı 15 lirayı aşacak.


Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) resmi açıklamayı günün ilerleyen saatlerinde yapması bekleniyor.

Konya'da motorinin litresi 14,84 TL'ye satılıyor. Gelecek zammın ardından motorinin litre fiyatının 15 TL'yi geçmesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.