banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

20 YIL KESINLEŞMIŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

20 YIL KESINLEŞMIŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI 

02 Şubat 2022
20 YIL KESINLEŞMIŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi K.C. (40) yakalanarak cezaevine gönderildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün “Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesini benimseyerek yaptığı çalışmalar neticesinde Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Cinsel istismar suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi ve ayrıca Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Ve Kadına Yönelik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından eşini öldürme tehdidiyle 6284 koruma kararı verilen K. C. (40) isimli şahsı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar neticesinde K.C. Selçuklu İlçesine saat 23:15 sıralarında saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Hakkında cinsel istismar suçundan kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası bulunan K.C. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147