BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA İŞ YERLERİNİN ÖNÜNDEN HIRSIZLIK YAPAN İKİ ZANLI YAKALANDI

KONYA’DA İŞ YERLERİNİN ÖNÜNDEN HIRSIZLIK YAPAN İKİ ZANLI YAKALANDI 

31 Ocak 2022
KONYA’DA İŞ YERLERİNİN ÖNÜNDEN HIRSIZLIK YAPAN İKİ ZANLI YAKALANDI

Geçtiğimiz günlerde iş yerlerinin önünden elektrikli ısıtıcı ve tencere seti çalan hırsızlar Polis Ekipleri tarafından yakalandı.

Konya’nın Selçuklu İlçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesinde iki iş yerinin önünden elektrikli ısıtıcıların ve 1.500 TL değerindeki tencere setinin çalınması üzerine Konya İl Emniyet Müdürlüğü Selçuklu Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri harekete geçti.

Yapılan incelemeler neticesinde hırsızlık yapılan aracın plakası tespit edildi. Araç sahibinin S.Y. olduğu ve yanında suçu beraber işlediği şüpheli V.Y.’nin olduğu bilgisine ulaşan Polis Ekipleri S.Y. ve V.Y.’yi Nakipoğlu mahallesinde bulunan evlerinde çalıntı malzemelerle beraber yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan S.Y. ve V.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.