BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Soğuk hava biraz azalıyor tekrar kar geliyor

Bu yıl özellikle oldukça iyi yağış alan Konya’ya yeni haberler var. Meteoroloji İşleri şehre yeni kar yağışını işaret etti. Soğuk hava dalgasının bir süre terkedeceği şehre önümüzdeki hafta iki gün yağış görünüyor. 

29 Ocak 2022
Soğuk hava biraz azalıyor   tekrar kar geliyor

Şehirlerle bağlantıların kesildiği yoğun bir haftanın ardından yeni hafta için de müjdeler geldi. Meteoroloji İşleri Konya için tahminlerini güncelledi. Meteoroloji haritalarında da Seydişehir için kar yağışı kendini gösterdi.

SOĞUK HAVA GİDİYOR

Haftanın son 3 gününü oldukça soğuk bir havada geçiren ve Cuma günü eksi 27’yi gören Seydişehirde, Pazartesi gününden itibaren ısınıyor. Bugün en yüksek eksi 5 dereceyi görecek olan Konya’da gün yine soğuk başladı. Termometreler eksi 15’leri yine gördü. Bugün gün içinde doğacak güneş şehri bir nebze olsun ısıtacak.


METEOROLOJİ 2 GÜNÜ İŞARET ETTİ

Meteoroloji İşleri’nin tahminlerine göre Seydişehirde, 30 Ocak Pazar günü termometreler ilk saatlerde eksi 8’i gösterecek. Gün içinde hava sıcaklığı eksi 1 dereceye kadar yükselecek. Meteoroloji şehre bu hafta iki gün kar yağacağını bildirdi.

Buna göre Seydişehirde, 31 Ocak Pazartesi gününün ilk saatlerinde kar yağışı başlayacak. Pazar günü ilk olarak şehrin kuzey kesimlerinde etkili olması beklenen yağışlar Pazartesi günü gece saatlerinde şehrin orta ve güney kesimlerinde etkisini gösterecek.
 
Yapılan tahminlere göre kar yağışı sabah saatlerinde en kuvvetli halini alacak ve akşamın son saatlerinde etkisini kaybedecek.

Kar yağışının ardından Seydişehirde, 1 Şubat Salı günü hava sıcaklığının tekrardan eksi 5 dereceye inmesi bekleniyor.

Yeni yağış kütlelerini karşılayacak Seydişehirde, 2 Şubat Çarşamba günü de karla karışık yağmurun yağması tahminler arasındaki yerini aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.