BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sokakta annesini kaybeden köpek yavrularına kaymakam sahip çıktı

Sokakta annesini kaybeden köpek yavrularına kaymakam sahip çıktı 

26 Ocak 2022
Sokakta annesini kaybeden köpek yavrularına kaymakam sahip çıktı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Atatürk Caddesinde Makam aracı ile hareket halindeyken aracın önüne çıkan köpek yavrusunu görünce hemen aracını durdurarak köpek yavrusunun zarar görmemesi için yavruyu eline aldı.

 Annesini kaybettiği için sokakta başıboş dolaşan ve soğuktan üşüyerek titreyen köpek yavrusu ile ilgilenirken aynı noktada 3 tane yavru köpek olduğunu  tespit  edildi.

Çevredeki Esnaf ne olup bittiğini anlamaya çalışırken kendilerine yetemeyecek kadar küçük ve soğuktan titreyen yavru köpekleri  o şekilde bırakmak istemeyen Kaymakam Pişkin etraftaki esnafa yavru köpeklerin kime ait olduğunu sahipli olup olmadığını öğrenmeye çalışılırken yavru köpeklerin annesi geldi.

 Anne köpeğin sahipli olduğunu ve sokağa terk edildiği öğrenildi.

Makam  aracında   taşıdığı Köpek  Maması ile anneyi  doyuran Kaymakam  Pişkin  Cadde  esnafının köpeğe  ve yavrulara  sahip  çığacagı  sözünü aldıktan sonra    bölgeden    ayrıldı.

Acıkan ve üşüyen  yavru  köpekler  Anneleri  tarafından  beslenmesi   görenlere duygusal  anlar yaşattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.