banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gübre fiyatları düştü mü? Ankara Pancar Kooperatifi üre gübre fiyatı

Gübre fiyatları düştü mü? Ankara Pancar Kooperatifi üre gübre fiyatı 

26 Ocak 2022
Gübre fiyatları düştü mü? Ankara Pancar Kooperatifi üre gübre fiyatı

Gübre fiyatları düştü mü? sorusu çiftçiler tarafından araştırılıyor. İllere ve firmalara göre gübre fiyatları farklılık gösterirken bazı illerde üre gübre fiyatı 10 bin 500 liraya kadar düştü. Üre gübre fiyatı birçok ilde ortalama 12 bin ile 13 bin arasında satılıyor. Peki Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifinde gübre fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifinin gübre fiyatı ile ilaç ve tohum satış fiyatları, son bir yıl içinde tarımda girdi maliyetlerinin ne kadar arttığını da gözler önüne serdi.

ÜRE GÜBRE FİYATI NE KADAR?
Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi'nde üre gübresi geçen yıl Ocak ayında tonu 2.450 liraya satılırken bu yıl Ocak ayında ise 12 bin 850 lira oldu. Ankara Pancar Kooperatifi'nin satış fiyatına göre gübre fiyatları bir yılda yüzde 424 arttığı görülüyor.

ZİRAİ İLAÇ FİYATI YÜZDE 100 ARTTI!
Tarımdan Haber'de yer alan habere göre gübre fiyatlarının yanı sıra zirai ilaç fiyatlarındaki artışlarda dikkat çekti. Amorak pancar yabancı ot ilacının fiyatı 1160 TL’den 2050 TL’ye çıktı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147