BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

 

24 Ocak 2022
KONYA’DA POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Dün ülke genelinde etkisini gösteren kar yağışlarında yolda kalan sürücü ve yolculara Konya polisi sıcak çorba ve kumanya ikramında bulundu. Bunun yanı sıra sokak hayvanlarını da unutmayan polis ekipleri hayvanların yoğun bulunduğu kentin belirli bölgelerine mama bıraktı.

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesini benimseyen Konya İl Emniyet Müdürlüğü, kar yağışlarının etkili olduğu olumsuz hava koşullarında yolda kalan sürücü ve yolcularla sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.

Zaman zaman yoğun kar yağışı nedeniyle kapatılan çevre yolarında mahsur kalan sürücülere polis ekipleri sıcak çorba ve kumanya ikramında bulundu.

SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI

Dondurucu soğukların etkili olduğu kentte polis ekipleri sokak hayvanlarını da unutmadı. Yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarının yoğunlukta bulundukları alanları belirleyen Ekipler, sokak hayvanlarının beslenmeleri için mama bıraktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.