BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’ de kış güzelliği FOTO

KONYA (İHA)- Konya’ nın Seydişehir ilçesinde bulunan Kuğulu Park her mevsim olduğu gibi kış aylarında da ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor. 

20 Ocak 2022
Seydişehir’ de kış güzelliği FOTO

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde bulunan Kuğulu Park her mevsim olduğu gibi kış aylarında da ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

İlçede son bir haftadır etkili olan ve yüksek kesimlerde yaklaşık iki metreyi bulan kar yağışı nedeni ile Seydişehir-Antalya ve Seydişehir- Konya karayollarında ulaşım güçlükle sağlandı. Kar nedeni ile geçtiğimiz hafta ve bu hafta içerisinde sık sık ilçedeki okullar tatil edilirken, bölgenin en gözde mesire alanı olan kuğulu parkta ise kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler oluştu.

Kar yağışının durması sonrası açan güneş ile bir çok kişi Kuğulu Parka akın etti. Parka gelenler bir yandan hatıra fotoğrafı çekilirken kimileri ise yanlarında getirmiş oldukları yiyecekler ile havuzda bulunan ördek ve kazları besledi.

Güzel hava sonrası Kuğulu Parka gelen Mert Can Yüksel ve arkadaşları hayvanları beslerken, Yüksel “Bölgenin en güzel yerine geldik, burada hayvanları besledik çok güzel bir manzara var” dedi.

İlçeye torunları ve çocuklarını görmek için gelen Ahmet Dönme’ de “Karamandan torunları ziyarete geldik, onları gezdiriyoruz. Burada bulunan hayvanlar için biraz buğday getirdik onları verdik” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.